Split screen

Prattle and quarrel about the fictional WW1 arcade air-battle game
User avatar
dekstar
Veteran
Veteran
Posts: 467
Joined: Wed Dec 31, 2003 8:44 pm
Location: Wales, UK.
Contact:

see?

Postby dekstar » Sun Feb 29, 2004 7:49 pm

see? at least SOMEONE agrees with me!
smelly?
User avatar
Dragst
Crew
Crew
Posts: 848
Joined: Tue Nov 18, 2003 5:41 pm
Location: Vantaa, Finland
Contact:

Postby Dragst » Sun Feb 29, 2004 8:12 pm

Works, sure. When someone tells us who to do the impossible and manage that in 3d (mind the perspective guys) and variable level sizes... then we can do that :)
User avatar
dekstar
Veteran
Veteran
Posts: 467
Joined: Wed Dec 31, 2003 8:44 pm
Location: Wales, UK.
Contact:

yeah!

Postby dekstar » Fri Mar 05, 2004 8:00 pm

I am the Deities pet! w00t r0x0r, 0wnage!! and all that jazz
smelly?
User avatar
Invalid
n00b
n00b
Posts: 5
Joined: Tue Aug 10, 2004 4:59 pm
Location: Lapua
Contact:

Postby Invalid » Thu Aug 12, 2004 9:19 pm

I think that split screen is only thing that will work...
Image
User avatar
Dragst
Crew
Crew
Posts: 848
Joined: Tue Nov 18, 2003 5:41 pm
Location: Vantaa, Finland
Contact:

Postby Dragst » Fri Aug 13, 2004 2:22 am

Welcome, Invalid :)

Yes, unfortunately because of the 3d AND variable level size the innovative Triplane 1 style split screen isn't exactly very... uh, implemetable thing to do :S
User avatar
TZ
Scarred Veteran
Scarred Veteran
Posts: 1033
Joined: Wed Nov 19, 2003 4:41 pm
Location: Nurkka
Contact:

Postby TZ » Sun Aug 15, 2004 12:01 pm

darn, I kinda liked that
The post above should not be taken seriously.

Return to “Triplane Turmoil Series”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests